Onze diensten

Onze logeerweekenden vinden plaats op het landgoed van stichting BIO kinderrevalidatie in Arnhem. Op deze prachtige locatie, gelegen aan de rand van de Veluwe, kunnen we voor de deelnemers een programma op maat organiseren. Op het terrein kunnen we onder andere gebruik maken van een zwembad, voetbalveld, bioscoop, snoezelruimtes, flipperkasten en nog veel meer.

Tijdens de schoolvakanties bieden we een aantal leuke vakantieweken aan voor verschillende leeftijdsgroepen. Zo hebben we tijdens de schoolvakanties een aantal vakantieweken die we organiseren op het zelfde terrein als waar we de weekenden organiseren. Maar ook aan de oudere en sportieve deelnemers hebben we gedacht. Zo staat er voor de zomer een geweldige zeilweek op het programma (voor alle leeftijden) en ook doen we een leuke citytrip naar het buitenland voor jongeren vanaf 14 jaar.

Naast de weekend- en vakantiebegeleiding bieden wij ook begeleiding op maat. Wij kunnen ons voorstellen dat je een bepaalde zorgvraag hebt, waarover je met ons van gedachte wilt wisselen. Wij kunnen samen met jou kijken of we deze begeleiding kunnen samenstellen.