Logeerweekenden

De weekenden vinden plaats op het BIO vakantieoord in Arnhem. We hebben hier de beschikking over een mooie, ruime locatie in een prachtige bosrijke omgeving. Het landgoed bevindt zich namelijk aan de rand van de Veluwe. Gezien deze prachtige ligging zijn er tal van mogelijkheden om activiteiten vorm te geven. Je kunt hierbij denken aan voetballen, fietsen, mountainbiken, hutten bouwen en nog veel meer! Op het landgoed hebben we tevens de mogelijkheid om te zwemmen.

De weekenden kennen een standaard programma, waarbij we per weekend naar passende activiteiten zoeken voor de groep. Bij het samenstellen van de groepen zullen we rekening houden met leeftijd, interesses en de karaktereigenschappen van de jongeren. De weekenden hebben een actief en ontspannend karakter. Het programma is gericht op het bieden van structuur, ontspanning, uitdaging en gezelligheid. Hiervoor zetten wij ons in zodat de jongeren in een vertrouwde omgeving kunnen ontspannen en genieten met leeftijdsgenoten.

De logeerweekenden zijn een samenwerking tussen All Stars begeleiding en ABO ondersteunining.

Aanvullende informatie

Weekendprogramma

Op vrijdag ben je vanaf 19.00 uur welkom bij locatie ‘BIO vakantieoord’ te Arnhem. Bij binnenkomst krijgen jij en de ouders/verzorgers iets te drinken en is er tijd voor een korte overdracht. Wanneer de ouders/verzorgers vertrokken zijn worden er afspraken gemaakt, kunnen vragen worden gesteld en nemen we samen het weekendprogramma even door.

Groepen

De groep bestaat uit maximaal 8 jongeren. In totaal hebben we drie groepen verdeeld naar leeftijd.
De begeleiding bestaat uit de verhouding 1 begeleider op 4 deelnemers.

Accommodatie

Op het BIO vakantieoord hebben we de keuze uit meerdere huisjes. Het kan dus per weekend verschillen in welk huisje je zit. De accommodatie ligt aan de rand van de Veluwe en bevindt zich in een rustgevende omgeving.

Op het terrein hebben we de beschikking over de volgende faciliteiten:

  • Zwembad
  • Bioscoop
  • Activiteitenruimte met tafeltennis, flipperkast en ballenbak
  • Manege
Tijden

Een weekendverblijf duurt van vrijdag 19.00 uur tot zondag 18.30 uur.

Locatie

Wekeromseweg 8, 6816 VS te Arnhem.  https://goo.gl/maps/CKnLbeKF6Xs

Meer weten?

Heb je belangstelling voor de logeerweekenden of wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen? Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren of een mail sturen naar info@allstarsbegeleiding.nl.

BIO vakantieoord