Over ons

Missie , visie & kernwaarden

Missie
De missie van All Stars begeleiding is om jou te ondersteunen bij het zelfredzaam worden in alles wat binnen je mogelijkheden ligt. We geven jou handvatten zodat je jouw talenten optimaal kunt benutten. We creeeren samen een fijne en veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn en waar positieve eigenschappen worden gezien. We dagen je uit op sportief gebied en willen je de meerwaarde van bewegen laten ervaren. Verbinding staat hierin centraal.

Visie
Onze visie is:  een vertrouwde en stabiele relatie vormen de basis. Een basis van waaruit je kan gaan ontwikkelen en doorgroeien!

Kernwaarden
In de begeleiding houden we vast aan onze kernwaarden:

  • Betrokkenheid
    In onze zorg en begeleiding sluiten wij aan op de individuele mogelijkheden en wensen van onze cliënten.
  • Betrouwbaarheid
    Vertrouwen is de basis. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Jeroen Reijntjes

Mijn naam is Jeroen Reijntjes, geboren in de maand mei van het jaar ’89 te Doetinchem. 23 jaar later behaal ik mijn diploma tot ‘Psychomotorisch therapeut en bewegingsagoog’.

Na het behalen van mijn diploma heb ik vier jaar met plezier gewerkt voor het Autismehuis Zwolle als ambulant begeleider en psychomotorisch therapeut/ondersteuner. Vanaf heden bied ik alleen individuele begeleiding vanuit All Stars en vind het heerlijk om op ‘onze manier’ de werkzaamheden te kunnen volbrengen. Vanuit contact, plezier en door middel van een actief karakter wil ik de samen opgestelde doelen behalen.

Het werken met mensen en het behalen van samen gestelde doelen vind ik gaaf. Ik merkte al snel dat het werken met kinderen en jongeren met verschillende problematiek mij uitdaging en voldoening biedt! Ik houd van uitdaging, sta positief en actief in het leven en vind het mooi om te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Ik geloof dat een vorm van bewegen voor iedereen mogelijk is en dat je er plezier aan zult beleven wat weer een positieve invloed heeft op het zelfbeeld, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen.

Al geruime tijd had ik de wens om samen met Tim een organisatie op te zetten waarin ik mijn passie voor de actieve activiteiten kan combineren met de doelgroep waarmee ik graag werk. We hebben besloten om te kijken naar de mogelijkheden en na hard werken hebben we samen een mooie organisatie neergezet waar ik trots op ben.

Tim Horstik

Mijn naam is Tim Horstik. Maatschappelijk werker van beroep en woonachtig in de Achterhoek.

Dat ik met mijn werk mensen kan helpen, inspireren en ondersteunen vind ik heel waardevol. Helemaal nu ik dat met All Stars op mijn eigen manier kan vormgeven. Samen met Jeroen heb ik al veelvuldig ervaren hoe belangrijk het is om jongeren een helpende hand toe te steken of vaardigheden te leren waardoor ze zich beter staande kunnen houden in de maatschappij. Ik probeer jongeren er daarom letterlijk toe te bewegen zichzelf te ontwikkelen. Daarmee wil ik ze laten ervaren dat ze vaak nog veel meer in hun mars hebben dan ze zelf denken. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk sport ofwel bewegen daarbij kan zijn.

De passie voor sportieve vakanties en reizen maakt dat ik al op vele plekken in het buitenland ben geweest, variërend van fietsvakanties in de Alpen tot aan surfvakanties aan de Middellandse zee. In ons aanbod zul je daarom veel van dit soort vakanties terugvinden.