Vakanties

Vakantie midweek BIO vakantieoord

Tijdens de schoolvakanties bieden we een aantal leuke vakantieweken aan op het zelfde terrein als waar we de weekenden organiseren. De activiteiten die we ondernemen zijn o.a. voetballen, boogschieten, hutten bouwen, waterballonnen gevecht houden, taarten maken, knutselen en zwemmen. Ook zullen we tijdens de vakantieweek twee leuke uitjes ondernemen buiten het terrein.

Strandvakantie

Dit is onze nieuwste vakantie. We verblijven deze midweek in s’ Gravenzande in een mooi huisje vlakbij zee. Tijdens deze vakantie zullen we activiteiten gaan ondernemen zoals: Blowkarten, vliegeren, zwemmen, duinwandelingen maken en vissen. Daarnaast hebben we in de avonden de mogelijkheid om een kampvuur te maken en spelletjes te spelen. Het is een actieve vakantie waarbij we lekker kunnen uitwaaien aan zee. We zullen deze vakantie ook zeker de zonsondergang gaan bekijken.

Eifel (hemelvaartweekend)

Ook dit jaar organiseren we weer een mini vakantie voor jongeren vanaf 14 jaar. De voorgaande jaren hebben we al mooie steden en locaties mogen bezoeken. Voor dit jaar zijn we neergestreken in de Eifel. Op het landalpark Eifel zullen we een actieve en culturele vakantie ondernemen. Dus vind je het leuk om te mountainbiken door de Eifel of wil je graag kastelen en andere bezienswaardigheden bezoeken dan zit je bij deze vakantie helemaal goed.

Outdoor vakantie Ardennen

In deze outdoor week zullen we verblijven in een groot huis met een grote tuin middenin de Ardennen. Vanuit deze locatie zullen we verschillende outdoor activiteiten gaan ondernemen zoals: kanoën, mountainbiken en klimmen. Naast deze actieve activiteiten is er ruimte voor ontspanning en plezier in en rondom het huis waar we verblijven.