Vakanties

Tijdens de schoolvakanties bieden we een aantal leuke vakantieweken aan op het zelfde terrein als waar we de weekenden organiseren. De activiteiten die we ondernemen zijn o.a. voetballen, boogschieten, hutten bouwen, waterballonnen gevecht houden, taarten maken, knutselen en zwemmen. Ook zullen we tijdens de vakantieweek twee leuke uitjes ondernemen buiten het terrein.

In juli vertrekken we voor een bijzondere vakantie naar Harlingen. We gaan deze week namelijk zeilen op en rond en IJsselmeer en brengen onder andere een bezoek aan de waddeneilanden. Een fantastische ervaring voor een ieder die iets heeft met zeilen of watersport. Ook als je nog geen ervaring hebt met zeilen is deze vakantie geschikt. Het zeilen wordt namelijk op een hele leuke manier geleerd aan de kinderen. Er gaan twee ervaren schippers mee die ons daar ons alles kunnen leren over het zeilen.

Ook dit jaar organiseren we weer een stedentrip voor jongeren vanaf 14 jaar. De voorgaande jaren hebben we al mooie steden mogen bezoeken. Voor dit jaar zijn we er nog niet helemaal uit waar we naar toe gaan. De keuze voor een locatie wordt binnenkort via mailing en op de website bekend gemaakt.