Vakanties

Vakantie midweek BIO vakantieoord

Tijdens de schoolvakanties bieden we een aantal leuke vakantieweken aan op het zelfde terrein als waar we de weekenden organiseren. De activiteiten die we ondernemen zijn o.a. voetballen, boogschieten, hutten bouwen, waterballonnen gevecht houden, taarten maken, knutselen en zwemmen. Ook zullen we tijdens de vakantieweek twee leuke uitjes ondernemen buiten het terrein.

Zeilvakantie

Op zondag 24 juli vertrekken we voor een altijd bijzondere zeilvakantie naar Harlingen. We gaan deze week namelijk zeilen op en rond en IJsselmeer en brengen onder andere een bezoek aan de Waddeneilanden. Een fantastische ervaring voor een ieder die iets heeft met zeilen of watersport. Ook als je nog geen ervaring hebt met zeilen is deze vakantie geschikt. Het zeilen wordt namelijk op een hele leuke manier geleerd aan de kinderen. Er gaan altijd ervaren schippers mee die ons daar ons alles kunnen leren over het zeilen.

Outdoor vakantie Ardennen

In deze outdoor week zullen we verblijven in een groot huis met een grote tuin middenin de Ardennen. Vanuit deze locatie zullen we verschillende outdoor activiteiten gaan ondernemen zoals: kano├źn, mountainbiken en klimmen. Naast deze actieve activiteiten is er ruimte voor ontspanning en plezier in en rondom het huis waar we verblijven.