Fietsvakantie in de Franse Alpen

Fietsvakantie in de Franse alpen (14+)

Heb jij zin in een sportieve fietsuitdaging, ben je 14 jaar of ouder én wil je deze zomer je grenzen verleggen? Dan is deze vakantie echt iets voor jou.

Deze vakantie staat in het teken van een aantal leuke fietstochten (wielrennen en/of mountainbiken) in de Franse Alpen. Het vertrek zal zijn op zondag 13 augustus en op vrijdag 18 augustus zullen we weer huiswaarts keren. Dit betekent dat we zeker 4 dagen zullen gaan fietsen in de prachtige omgeving van de Alpen. De routes die we uitstippelen zullen aangepast zijn op het niveau van de deelnemers. Het maakt voor ons niet uit of je beginner bent of al veel fietservaring hebt. Qua begeleiding kunnen we ons hier namelijk altijd op aanpassen.

In het begin van de week zullen we vooral wat kleinere tochtjes maken, waarbij we rustig kennis kunnen maken met de omgeving en een aantal kleinere cols vast kunnen beklimmen. Op de donderdag, de dag voor vertrek, zullen we één van de grotere cols in de omgeving gaan beklimmen om vervolgens de volgende dag met een onoverwinnelijk  gevoel weer huiswaarts te keren. Denk hierbij aan een berg als de Alpe d’Huez, de Galibier of de Croix de Fer. Bergen waarvoor je echt even op de trappers moet gaan staan.

Naast het fietsen is er ook genoeg tijd voor andere activiteiten, zoals kanoën, wandelen en zwemmen. Uiteraard zullen we ook lekker gaan barbecueën, is er genoeg tijd om lekker een boekje te lezen of een leuk gezelschapsspelletje te spelen. Kortom, tijd voor inspanning én ontspanning.

We overnachten deze week in een bungalow/chalet in de buurt van Bourg d’Oisans. Van hieruit kunnen we namelijk een heel aantal mooie fietsroutes uitzetten en het is net even wat fijner dan kamperen.

Groepen

De groep voor deze vakantie bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers

Tijden

Zondagavond 13 augustus staat het vertrek gepland richting de Franse Alpen. Vrijdag 18 augustus zullen we ’s ochtends vroeg weg gaan, zodat we aan het eind van de dag weer op Nederlandse bodem zullen zijn.

Accommodatie

We verblijven deze vakantie in een bungalow/chalet aan de voet van de Alpe d’Huez. We zitten op een rustig park met een zwembad, welke op loopafstand is van het dorpje.

Tarieven

Het tarief voor deze vakantie bedraagt € 1050,- voor jongeren met een PGB en € 700,- voor jongeren zonder een PGB .

Meer weten?

Heb je belangstelling voor deze vakantie of wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen? Je kan ons telefonisch bereiken van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren of een mail sturen naar info@allstarsbegeleiding.nl